Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page

Denk mee

Ontwerp mee

ONTDEK MEER
OVER DEZE FASE >

Bouw mee

ONTDEK MEER
OVER DEZE FASE >

Facebook

COMPLEX B OP FACEBOOK >

Instagram

COMPLEX B OP INSTAGRAM >

De kogel is door de kerk!

13-12-2022

Studio Klein-Brabant zal de coördinatie van Complex B’s renovatiewerken op zich nemen.   Hoe Complex B er in de toekomst gaat uitzien, dat weten we nog niet… Maar we kregen wel al een zicht op de mogelijkheden! Graag delen we het idee van Studio Klein-Brabant.  Het gebouw zou plaats krijgen in een mooi geheel. Er werd duidelijk aangegeven dat dit past in een groen kader, met aandacht voor het nieuwe skatepark en een grote fietsenstalling.   Het gebouw werd opgedeeld in verschillende ruimten, al kunnen deze multifunctioneel ingezet worden zodat er meerdere activiteiten tegelijkertijd door kunnen gaan.   Benedenverdieping  Bovenverdieping Er werden enkele structurele aanpassingen voorgesteld. Zo zou het niveauverschil overal worden weggewerkt om de bereikbaarheid te vergemakkelijken. Een deel van de eerste verdieping zou verdwijnen waardoor er zonlicht van bovenaf naar binnen (tot beneden) kan vallen. Er werd rekening gehouden met de buurt (i.f.v. geluid) en het zonlicht, een groene en rode zone (de ‘stille’ kant) werden gecreëerd.  

Wij zoeken jou!

19-08-2022

“Jullie zoeken mij? Waarom? En wat moet ik dan doen?” Ja, we zoeken jou! Toch als jij zin hebt om iets te ondernemen, je andere jongeren wil ontmoeten, je Complex B mee vorm wil geven, je graag met een architect rond de tafel zit en/of je in de toekomst graag avonden doorbrengt in Complex B. Herken jij jezelf in minstens één van bovenstaande zaken? Dan zoeken we jou écht! Complex B kan namelijk enkel leven dankzij de vrijwillige inzet van jongeren. En wij hebben heel wat te bieden! Ben jij een echt organisatietalent? Dan bieden wij daar alle ruimte voor! Gaande van een open café-avond tot een beatbox-initiatie, van een tweedehandsbeurs tot een fuif. Sta jij graag achter de toog? Kom je graag in contact met andere jongeren? Dan kan jij er in de toekomst kunnen voor zorgen dat Complex B de deuren opent en jongeren kunnen langskomen. Word je helemaal wild van het indelen van ruimtes? Dan wacht onze (nog onbekende) architect op jou! Complex B komt er door jongeren, voor jongeren. Jullie bepalen dus zelf mee welke ruimtes er aanwezig zijn en hoe deze ingevuld worden. Denk jij graag na over de inhoud, de werking en de toekomst van Complex B? Dan zitten we met jou graag samen om dit te bekijken en zo word jij dé held van vele andere jongeren. Hoe dan allemaal? Dat kunnen we nog niet zeggen. Een nieuw project betekent nieuwe regels maar ook nieuwe kansen en mogelijkheden. Er kan dus nog heel veel! Dit hangt ook af van jou en de geweldige vrienden die je mogelijks mee brengt. Heb je hier dus wel oren naar? Laat het dan als de bliksem weten! Je kan ons telefonisch bereiken via 03 890 69 47 of 0499 55 00 57, in een mailtje naar complexb@bornem.be of via sociale mediakanalen Facebook en Instagram.

Een nieuw skatepark in Bornem!

16-03-2022

Ja, je leest het goed… Al zal je nog even geduld moeten hebben. Het nieuwe betonnen park zal klaar zijn in 2023. In de ban van skaten? Dan heb je waarschijnlijk meer kennis dan wij. Kom deze delen!   Een eerste vergadering leert ons elkaar kennen. Zo kan je ook zeggen wat er absoluut niet mag ontbreken in het nieuwe skatepark. Waar, wanneer, hoe laat? Complex B, vrijdagavond 18 maart, 19u30.  Kan je niet maar wil je wel graag mee nadenken over het nieuwe skatepark en op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten!   

MEER NIEUWS >

Complex B zit in fase 2

Altijd al eens met een architect rond de tafel willen zitten? Denk jij graag na over de inhoud, de werking en de toekomst van Complex B?

ONTDEK HOE >

Complex B: Jouw plek, jouw keuze

Kies zelf de invulling en het interieur van je nieuwe jeugdplek in Bornem