Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

COMPLEX B: JOUW PLEK, JOUW KEUZE

Eindelijk is het zo ver en kunnen we plannen beginnen maken voor jouw nieuwe jeugdplek! We willen het oude Kadeegebouw (naast de parking in Breeven) herbestemmen en volledig aan jullie, jongeren, geven. Jullie bepalen zelf hoe jullie deze plek willen gebruiken: alles is bespreekbaar en maakbaar, want Complex B is jouw plek, jouw keuze.  

Samen doorlopen we dit traject in 3 fasen: 

Denk mee over Complex B | Ontwerp mee aan Complex B | Bouw mee aan Complex B  

Denk mee 

Op maandag 1 november 2021 vangt de eerste fase aan. Dat is de onderzoeksfase, een online bevraging, waarin we te weten willen komen wat jullie willen in jullie jeugdplek. En dat kan dus over alles gaan: chillen, gamen, breakdancen, skaten… Tot eind januari kunnen jullie input geven via de enquête. 

Ontwerp mee 

De tweede fase is een co-creatiefase. Jongeren die willen, gaan in samenwerking met de architect in kleine bubbels op zoek naar de best mogelijke indeling van de multifunctionele ruimtes. Welke zijn nodig, welke infrastructuur is wenselijk, enz.  

Bouw mee 

Tijdens de derde fase is het echt aan de doeners. Jongeren die zich hiervoor inschrijven vormen een kerngroep dan creatief aan de slag gaat met het interieur en de aankleding van de ruimtes. Deze fase duurt net zolang tot… Complex B klaar is.  

Bedankt voor jullie input, tot later in Complex B in Breeven!   

Deel op facebook [MISSING STATIC] entries_show_cta_can_share_insta