Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Voorbereidende werken aan de Guil

In november starten de werken aan de Sint-Amandsesteenweg. In een eerste fase wordt er gewerkt van kruispunt Dulftstraat x Absveldstraat tot de inrit van supermarkt Colruyt.

Om ervoor te zorgen dat supermarkt Carrefour, EMBO Electro en Kinepraktijk De Bleser toegankelijk blijven in deze fase, wordt er een tijdelijke in- en uitrit via de Barelstraat gemaakt. De bestaande garageweg zal dienstdoen als toegangsweg naar de ondernemingen en de geasfalteerde wandelweg zal gebruikt worden als uitgangsweg. Om alle verkeer toegang te kunnen verlenen, worden het volledige traject, de aansluitingen aan de Barelstraat en de parking van Carrefour geasfalteerd. De plantvakken worden leeggemaakt en voorzien van koffer en asfalt. De algemene toegestane snelheid voor alle weggebruikers wordt 5 km/u (wandelsnelheid) om voor de hand liggende redenen. De werken starten op maandag 16 oktober. Er wordt een omleiding voorzien via de Absveldstraat.

Na de eerste fase van de werken wordt dit deel van de Sint-Amandsesteenweg opnieuw opengesteld voor verkeer. Het asfalt ter hoogte van de plantvakken wordt dan weggenomen en het groen wordt hersteld. Daarnaast leggen we het voetpad van de Barelstraat opnieuw aan en blijft het aangelegde asfalt van de garageweg liggen.

Deel op facebook [MISSING STATIC] entries_show_cta_can_share_insta